wetenschappelijk onderbouwd

wetenschappelijk onderbouwd

De body-wizard maakt gebruik van de wetenschappelijk bewezen cryolipolyse om vetlagen in probleemzones selectief te verminderen. Met de unieke body-wizard is het nu eindelijk mogelijk om vetcellen veilig en zonder operatie weg te halen met een behandeling van circa 1 uur.

Door de veilige cryolipolyse technologie van de body wizard worden ongewenste vetcellen in het lichaam bevroren. Deze ongewenste vetcellen worden daarna op een natuurlijke en gecontroleerde wijze door het lichaam afgevoerd. Hierdoor verminderen vetophopingen in de behandelde gebieden zonder het omliggende weefsel aan te tasten.

Het cryolipolyseproces is ontdekt door de dermatologen dr.Dieter Manstein en dr.R Rox Anderson, verbonden aan het Well aan Center for Photomedicine, Massachusetts General Hospital in Boston (VS), een ziekenhuis dat gelieerd is aan Harvard Medical School.

Klinisch onderzoek onder honderden patiënten toonde aan dat cryolipolyse een effectieve manier is om vet te verminderen, zonder het risico en de hersteltijd van een operatie of chirurgische ingreep. Het resultaat is een zichtbare, natuurlijk ogende vetreductie in de behandelde gebieden.

Aanvullende onderzoeken door Harvard en andere expertisecentrum bevestigen dat wanneer vetcellen gedurende een langere periode worden blootgesteld aan nauwkeurig gedoseerde kou, deze vetcellen geleidelijk zullen afnemen en verdwijnen.

Dit proces word”geïnduceerde apoptose” genoemd.