cryolipolyse

cryolipolyse

Ik werk met de meest innovatieve techniek op het gebied van cryolipolyse ; de “Body- Wizard” Door de combinatie van de geavanceerde koeling en het vacuüm zuigen van de huid, aangevuld  met infrarood en massage, onderscheid deze behandeling  zich van andere manieren van cryolipolysebehandelingen. Tijdens de Body-Wizard Cryolipolyse behandeling kan plaatselijk vet worden bevroren, wat vervolgens op een natuurlijke manier door het lichaam word afgevoerd. Geen naalden, geen operatie en geen hersteltijd.

HOE WERKT HET?

Het onderliggende vetweefsel in het behandelgebied wordt heel nauwkeurig gekoeld middels een non-invasieve applicator, welke het oppervlakkige huidweefsel niet aantast. Wanneer vetcellen worden blootgesteld aan extreme kou wordt een natuurlijk verwijderingsproces in gang gezet en dit zal de vetlaag geleidelijk dunner maken. Door het verminderen van het aantal vetcellen is het resultaat een zichtbare vermindering van vetophopingen. Gemiddeld geeft elke cryolipolysebehandeling met de Body-Wizard een vetreductie van 20% in de behandelde gebieden. Over het algemeen is men na 3 behandlingen tevreden met het gerealiseerde resultaat.

COSBEAU SLIMMING SERUM

Na de cryolipolyse behandeling wordt een verstevigend en vetafdrijvend serum op de behandelde zone aangebracht. Dit serum wordt middels een massagetechniek in de huid gemasseerd. Het Cosbeau slimming serum is speciaal ontwikkeld voor deze unieke behandeling. Om een zo optimaal mogelijk resultaat te bereiken kan dit serum gedurende de gehele behandelcyclus ook thuis gebruikt worden (het Cosbeau slimming serum kan tevens aangebracht worden op niet behandelde zones, dus geschikt voor het gehele lichaam).